torsdag 11 oktober 2007

"Lyxsko kan avslöja gärningsmannen"

"Här är skotypen ( Prada ) som kan avslöja 16-åringen som misstänks ha dödat krögarsonen Riccardo Campogiani: ett par lyxiga sneakers från italienska modehuset Prada. Skotypen bars av pojken som erkänt att han utdelat en spark i bröstet på den avlidne. Nu söker polisens experter efter offrets DNA på skorna." Enl Expressen http://www.city.se/Nyheter/1.876425/lyxsko-kan-avsloja-garningsmannen

Enligt uppgifter till Expressen kom det dock sent i tisdags fram nya uppgifter som kan innebära att en fjärde person grips inom kort.– Ytterligare gripanden kan inte uteslutas, säger Jens Nilsson. Obduktionen av den döde 16-åringen är ännu inte klar, men enligt DN har åklagaren fått ett preliminärt besked om dödsorsaken.

3 kommentarer:

Jacob sa...

härligt att du vågar lägga ut bilder på alla de misstänka. bild och namn. men angående dig själv är det hysh-hysh. riktig tuffing!

begrunda sa...

Fokus är inte på mig, fokus ska vara på det meningslösa våldet i samhället!

Anna N Person sa...

"Det är meningen att ingen ska veta dessa tattares namn men eftersom dom hängdes ut rejält på internet så vet nästan alla som ville veta deras namn om dom.

SVT och andra tv-kanaler och tidningar får ju inte visa mördarnas namn lr adresser m.m. men SVT tabbade sig och visade namnen på ett inslag där dom scrollade och kollade på sidor.

En av sidorna var fragbite.se. I inslaget så kan man se nästan allas namn i kommentarer på trådar. Väldigt dåligt att SVT. Det är jag som säger den långa kommentaren med nästan allas namn då dom stannar mitt framför ens namn med stora bokstäver.

LÄNK TILL NYHETS-INSLAGET:
http://www.youtube.com/watch?v =Zgwx_YnxOF0

LÄNK TILL TIDNINGAR SOM ÄR SURA:
http://www.city.se/Nyheter/1.8 74700/aktuellt-hangde-ut-en-av -de-anklagade

Det ska ha varit så att Flashback ska ha länkat till fragbite för på flashback var dom väldigt stränga med att säga namn för dom hade redan massor av problem med polisen."


Från
http://www.fragbite.com/?threadID=454072