torsdag 11 oktober 2007

Uppdaterad info vad gäller de häktade!

De tre häktade för dödsmisshandeln är: Felix Michel Vesterlin, John Charlie Newman och Samuel Fowler.

Karl Sebastian Jonas Bonnier är släppt från häktet men fortfarande misstänkt!

Dessa uppgifter har idag den 11 oktober uppdaterats från Stockholms Tingsrätt! Uppgifternas validitet kan kontrolleras mot tingsrätten via telefon!

15 kommentarer:

Ståckhålmare sa...

Hehe, ingen och jag menar INGEN, häktar en Bonnier!

Tillhör man Sveriges mest medieinflytelserika släkt så kan man inte räkna med något annat än att stå över lagen... Jag var hela tiden övertygad om att domstolen inte skulle våga häkta unge herr Bonnier.

Är det en slump att Aftonbladet (som inte ägs av Bonniers) går hårt åt de misstänkta) medan Expressen (som ägs av Bonnier) snyftar högljutt om att "pojkarna blir uthängda på internet"? Kanppast.

Erik. E. F. sa...

Men din idiot. Har du inte fattat (står i flera tidningar) att Bonnierkillens farfar sålde sin del i företaget för flera decennier sedan?? De får varken pengar eller inflytande från de "riktiga" Bonniers. (Då hade de inte bott i Hammarby sjöstad dessutom)

begrunda sa...

Lugn o fin nu erik!:) Familjen tillhör fortfarande Bonnier-släkten som han mycket väl påtalar, oavsett inflytande eller ej i mediekoncernen. Vänlig dialog med trevliga epitet nu!;)

Jacob sa...

Vad håller du på med din jävla idiot!!! Jag tycker att mordet på Riccardo är en katastrof och ingenting kan ursäkta idioternas handlande, men du är fan lika dålig du!!

VEM TROR DU ATT DU ÄR ???
Du tror inte att människor mår tillräckligt dåligt redan ,utan att du ska försöka göra det än värre?? Backa ett steg.

Om du var en riktig vän till Riccardo så står du nu och stöttar hans familj istället för att sparka på dem som redan ligger.

Idiot.

begrunda sa...

"jacob" är visst en riktigt "välartikulerad kille"! Fokus MÅSTE ligga på våldsverkarna, det är enda sättet vi kan få bukt med våldet i samhället och på så vis slipper vi få fler offer som dör likt Riccardo och många andra. Det får vara nog nu!!

Mr Brown sa...

"Om du var en riktig vän till Riccardo så står du nu och stöttar hans familj istället för att sparka på dem som redan ligger."

Jag kan inte låta bli att notera den synnerligen illa valda metaforen.

Men...jag undrar också. "Det får vara nog nu!!" skriver du. Men är det verkligen rätt väg att gå?

Jag undrar också vad som motiverar dig att starta en blogg bara med syfte att hänga ut förövarna med namn och bild? Om det är för din egen bekräftelses skull är det ganska förkastligt i mina ögon.

Nyutbildad grundskollärare! sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Nyutbildad grundskollärare! sa...

Ur SvD fredagen den 12 Oktober 2007
Polisen har startat brottsutredningar mot flera sajter som publicerat hot mot de pojkar som misstänks för dådet på kungsholmen.

I de flesta fall misstänker polisen olaga hot eller brott mot personuppgiftslagen, PUL.

PUL slår bland annat fast att ENDAST myndigheter får lägga ut uppgifter kring personer som har eller kan ha begått brott. Undantagna från PUL är sajter med så kallat grundlagskydd, däribland etablerade nyhetssajter - för dessa gäller yttrandefrihetsgrundlagen.

Nyutbildad grundskollärare! sa...

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Manifestation i Kungsträdgården, Stockholm klockan 17 idag mot gatuvåldet.

Anton Abele, nära vän till den dödsmisshandlade pojken Riccardo startade Facebookkampanjen "Bevara oss från gatuvåldet" som idag håller en manifestation i Kungsträdgården, Stockholm klockan 17.

GLÖM INTE DEN!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nyutbildad grundskollärare! sa...

Till minnet av Riccardo Campogiani

"Våra ögon kan tindra
Våra läppar kan le
Men sorgen i våra hjärtan kan ingen se".

Tänd ett ljus för Riccardo och för våldets offer
http://wwwc.aftonbladet.se/vss/special/namnlistor/ungdomsvaldet/visa/0,5998,1,00.html

Isa sa...

HUR fan kan du släppa namnen på de misstänkta på internet? Förstår du att en av familjerna fått flytta till hemlig ort för sånt här!

Lina sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Lina sa...

Håller med dig Isa, det är fruktansvärt det som har hänt och det är inte försvarbart på något sätt, men att en av dessa drabbade familjer ska behöva gömma sig är helt sjukt! Vad har dom gjort för fel?! Sen tycker jag även att den stora dubbelmoralen är att över 10 000 människor samlades i Kungsträdgården i fredags för att demonstrera mot gatuvåldet men sen vill fortfarande hälften slå ihjäl de skyldiga, våld som våld. Nolltolerans ska inte bara gälla vissa...

Ohojskepper sa...

Hahaha losers ni stockholms "coolingar" dom ska sitta 3år i fängelse jag pissar på er ni är inget annat än fegisar som inte vågar stå upp för vad ni har gjort.Till dom tre dömda

Unknown sa...

"Isa sa...

HUR fan kan du släppa namnen på de misstänkta på internet? Förstår du att en av familjerna fått flytta till hemlig ort för sånt här!"


Försöker du få oss att tycka synd om dom? Jag kan inte ens förmå mig att tycka synd om killarnas familjer. Hade dom haft föräldrar som brytt sig och uppfostrat dom så hade dom knappast varit så socialt missanpassade att dom går och sparkar ihjäl en annan männsika? Dom här skitungarna kommer ju inte få speciellt kännbara straff ändå; minderåriga och dessutom med rika föräldrar. För att inte tala om hur rättsystemet fungerar här.

Har man tagit en annan människas liv så tycker jag inte att man förtjänar en "andra chans". Det är alldeles för grovt att beröva någon livet.